Brandplayers

De strategische adviseurs van directie en marketing

Ideaal

Je organisatie- of productmerk zó positioneren, dat de juiste klanten en medewerkers zich er graag aan verbinden.

Gefascineerd door de vonk tussen mens en merk

Archetype

De Seeker. De waarheidszoeker. En daarmee ook de vínder van dieperliggende betekenissen. Nieuwsgierig en gravend naar de kern. De Seeker voert je mee naar diepere lagen van organisaties en merkrelaties. Met als resultaat positioneringen die méér inhoud, méér betekenis en daarmee méér aantrekkingskracht hebben.

Expertise

Merkstrategie en positionering. Mensen, merken en hun onderlinge relatie. Van de geheimen van organisatiecultuur, via strategische marketingprincipes en merkmanagement naar de psychologie achter merkverbondenheid.

'Brandplayers'

Organisaties en mensen die houden van een goed onderbouwde merkstrategie en positionering, en daarbij de lat hoog leggen. Dieper gravend en verder kijkend dan oppervlakkige USP’s en zichtbare kenmerken, op zoek naar verbinding van hart tot hart. Dienstverleners en productmerken, kleine en grote organisaties, vastgeroeste en vooruitstrevende bedrijven.

Zwak voor

Familiebedrijven. Ondernemingen met de DGA aan het roer. Zeker als ze historie hebben. De levenslijn van zulke organisaties, hun diepgewortelde karakter, hun ondernemendheid en daadkracht, hun eigenheid én de trots daarop: we hebben er bij Brandplayers een zwak voor.

Kennismaken? Bel of mail ons!

Spoorstraat 2 | 6741 DE Lunteren
T (0)318 250 007 | info@brandplayers.nl