Brandplayers

De samenwerking met je bureau(s)

Creatie

(Marketing)communicatie is een belangrijk instrument om je positionering wereldkundig te maken. Een Brandplayers positionering geeft creatie richting en inhoud. Daarom ondersteunen we je graag op dit vlak. We kunnen de realisatie volledig coördineren, of als specialist de inhoudelijke kant bewaken. Daarvoor werken we graag samen met uitvoerende bureaus. Bureaus die op hun beurt tot betere resultaten komen met in de inhoudelijk-strategische bijdrage van onze specialisten. Want met duidelijke kaders kan je nog beter out-of-the-box denken.

Briefing en begeleiding

Design heeft een belangrijke functie: bijdragen aan het creëren van een mentaal beeld van je merk. Wij kunnen creatieve partijen op dit punt een gedegen briefing geven. Meedenken over de creatieve richting, ideeën toetsen, brainstormen. Zo komen we gezamenlijk tot uitingen die daadwerkelijk aansluiten bij de positionering. Niet alleen in hoofdlijn, maar ook in details.

Training

Uitvoering geven aan een positionering of merkstrategie, vraagt de nodige kennis van het creatieve team. Hoe vertaal je een archetype naar sterke copy  of beeld? Hoe kan je blogs ‘kleuren’ op basis van de positionering? Hoe zit het precies met drijfveren en wat moet je daarmee als je een logo ontwerpt? We delen onze kennis op dit gebied graag. Zo ontstaat een sterk team dat op een hoger niveau creëert.

Supervisor

Als de uitgangspunten voor je positionering vers zijn, zijn ze top-of-mind. Het is cruciaal om consistentie te waarborgen. Alle uitingen, van advertentiecampagne en blogartikel tot magazine en presentatie, moeten op hetzelfde aambeeld hameren. Als supervisor kijken we periodiek mee. In de beginfase van een traject, of – meer evaluerend – achteraf. Omdat we onafhankelijk zijn ten opzichte van uitvoerende bureaus, is het gemakkelijk om elkaar scherp te houden.

'Samen ontwikkelen we een strategische positionering'

Is je organisatie volop in ontwikkeling? Met een scherpe positionering en duidelijke merkstrategie bereik je meer dan alleen een goed imago. Geef ál je ‘brandplayers’ een duidelijk kompas. Ondersteun nieuw gedrag en verbind medewerkers en klanten rond de échte betekenis van je onderneming.

Rudi van Dijk, Brandplayers

Kennismaken? Bel of mail ons!

Spoorstraat 2 | 6741 DE Lunteren
T (0)318 250 007 | info@brandplayers.nl