Ruben Verzijl
Van complexiteit naar essentie.
En dan recht op je doel af.

Persoonlijk profiel

Wat

IT-advies en projectmanagement

“Ruben verbindt zich volledig aan zijn opdracht en gaat ervoor.”
- Jan Bakker, Van Iperen BV

Wat niet

Je geeft Ruben een missie of je geeft ‘m niet. Een bijrol in de flank van het project past niet bij hem. Hij heeft commitment nodig om iedereen op het snelspoor richting doel te houden.

Talent

Ruben heeft twee geheime wapens. Analyseren en tegelijk de grotere verbanden zien. Dat is één. Een heldere route uitstippelen tussen vertrekpunt en doel én daar niet van afwijken. Dat is twee.

Wanneer

Als je project nog richting moet krijgen, scope verliest, dreigt te verzanden in honderdduizend details, een complexe optelsom van disciplines is of aan tig belangen raakt. Kortom als het óf ingewikkeld óf onduidelijk is. Of allebei. Dan is het tijd voor Ruben.

“Ruben geeft een gevoel van zekerheid bij belangrijke beslissingen.”
- Mardjan Seighali, UAF

Resultaat

Een project waarin niemand verdwaalt. Met een doel dat daadwerkelijk wordt bereikt.

“Ruben is scherp; én betrouwbaar.”
- Jan Kees Hage, JK Hage IT Consultancy

Hoe

Ruben toetst je doel. En als je samen vaststelt wat de finish is, wijkt hij daar niet meer vanaf. Inhoud, processen, mensen: Ruben lijnt alles uit met je doel. Vasthoudend. Beargumenteerd. Complexiteiten ontrafelend tot de kern. Begripvol, maar niet afgeleid door emoties van stakeholders. Teamleden kunnen op de ondersteuning van Ruben rekenen. Bij het elimineren van complexiteiten bijvoorbeeld. Vaak vindt hij onverwachte oplossingen door uit te zoomen – nét buiten het beeld waar je zelf naar keek. Dat zijn de oplossingen die het doel substantieel dichterbij brengen.