Brandplayers

Met zo'n basis kan creatie schitteren

Brandplayers als partner van creatieve bureaus

We zijn gespecialiseerd in merkstrategie en positionering. Dat is de reden voor steeds meer reclame- en ontwerpbureaus om met ons samen te werken. Wij kunnen je onder meer als volgt helpen: Advies geven aan opdrachtgevers met specifieke vraagstukken. Moeten we twee labels samenvoegen? Hoe gaan we om met ons merk nu we gaan fuseren? Past […]

We zijn gespecialiseerd in merkstrategie en positionering. Dat is de reden voor steeds meer reclame- en ontwerpbureaus om met ons samen te werken. Wij kunnen je onder meer als volgt helpen:

  • Advies geven aan opdrachtgevers met specifieke vraagstukken. Moeten we twee labels samenvoegen? Hoe gaan we om met ons merk nu we gaan fuseren? Past een nieuwe propositie wel onder ons bestaande merk?
  • Kant en klare positionering ontwikkelen. Je opdrachtgever krijgt – behalve waardevolle inzichten in zijn organisatie-identiteit – alle uitgangspunten voor een sterke positionering. En als bureau kan je daar direct mee aan de slag. Je krijgt bijvoorbeeld een merkfilosofie en slogan, maar ook een beeldconcept met kopregels. Hoe makkelijk wil je het hebben?
  • Feedback geven op creaties door de ‘positioneringsbril’.
  • Training en kennisdeling op het gebied van positionering, merken én de vertaling naar creatie.

Omdat we goed onderbouwde voorstellen presenteren aan jou en/of je opdrachtgever, kom je professioneel en geloofwaardig over. Een mooie versterking van je klantrelatie.

Omgekeerd werkt Brandplayers overigens graag samen met bureaus, wanneer we gevraagd worden de creatie te verzorgen.

Kennismaken? Bel of mail ons!

Spoorstraat 2 | 6741 DE Lunteren
T (0)318 250 007 | info@brandplayers.nl